Политика за поверителност

Политика за поверителност

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Администратор на личните данни:

“ДОНЕВ УЪРК” ЕООД, наричан по-долу Администраторът.

Данни за връзка:

Email: donevwork18@gmail.com

Mob.: 0897 925718

Седалище и адрес на управление: гр. Бобов дол, ул. Негулица No 27


Информация за Комисията за защита на личните данни:

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:02 915 3 518
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

ОБХВАТ НА ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Сигурността, правилното използване и обработване на личните данни са от изключително значение за „ДОНЕВ УЪРК“ и нашите потребители. Затова за нас е важно те да разберат как и защо обработваме тяхната лична информация. 

Администраторът на уеб сайта гарантира на своите потребители, че е предприел всички необходими мерки за защита на личните данни съгласно нормативните изисквания на Регламент (ЕС) 2016/679. С прилаганата политика за защита на личните данни Администраторът зачита правото на неприкосновеността на личността и гарантира, че полага всички необходими усилия за защита на личните данни, както на регистрираните потребители, така и на всеки оставил своите лични данни във формите на запитвания. С използването на CRM система и полагането на мерки за защита на нашето он- и офлайн съдържание ние гарантираме, че сме взели мерки срещу неправомерното обработване на ЛД данни, които получаваме. Използваме съвременни технологии и защити, за да предоставим сигурност и минимизиран риск.

Настоящата Политика за личните данни е неразривно свързана с Общите условия на „ДОНЕВ УЪРК“ . Тя  не регламентира права и задължения, а цели да обясни на Вас - нашите потребители, какви лични данни обработваме във връзка с предоставянето на услиги, защо и как ги обработваме, в това число кога е необходимо да разкриваме лични данни на трети лица и защо. Също така, с нея се предоставя информация за правата, които Вие като потребители на този сайт имате във връзка с обработването на личните Ви данни от „ДОНЕВ УЪРК“ ЕООД.

Тази Политика за личните данни се прилага по отношение на личните данни, които „ДОНЕВ УЪРК“ ЕООД събира и обработва от запитвания на този сайт и във връзка с услугите, които предлага. Събирането и обработването на личните Ви данни се извършва съгласно политиката за личните данни (и/или политиката за бисквитките) за този уеб сайт или приложенията му, както и профилите в социалните медии, към който има препратки в този сайт и са собственост на „ДОНЕВ УЪРК“ ЕООД.

 

Как събираме лични данни:


На сайта на „ДОНЕВ УЪРК“ има два директни начина за събиране на лични данни:

  • Чрез изпращане на запитване през контакти или някоя от формите за запитвания;


За да можем да обработваме Вашите запитвания, са ни необходими лични данни - име и контактни данни. Вие доброволно изпращате Вашето запитване до нас.


С каква цел събираме личните Ви данни:

  • За да Ви изпратим отговор на запитванията, които оставяте на нашия сайт;

  • Ако сте наши клиенти, да Ви изпращаме документи по имейл.

  • Изпълнение на задълженията на "ДОНЕВ УЪРК" по договор с Вас;

  • За целите на легитимния интерес на "ДОНЕВ УЪРК";

 

Какви данни обработваме:

Обработва различни видове лични данни, в зависимост от типа на услугите, които се предоставят на потребителите. Такива данни включват идентификационни данни за потребителя, информация за лицата – номер, име и фамилия, имейл, които са необходими за изпращането на запитване и други. Предоставянето на ЛД е напълно доброволно и не ограничава потребителя да разглежда съдържанието на нашия сайт. Всеки път, когато Вие като потребител отворите нашата уеб страница и всички под страници и менюта, ние получаваме информация под формата на информационен протокол. Тези маркери и информацията събирана от сайта ни дават информация за:

  • Уеб браузера Ви и операционната система;

  • Референта, които Ви препращат към нашата страница;

  • Продължителност и дата на посещение;

  • IP – адрес;

  • Ваши запитвания;

  • Данни за регистрация на сайта;

  • Общи демографски данни за всички потребители без детайлно профилиране; 

При обработка на Вашите лични данни (ЛД) ние спазваме следните принципи:

  • Поверителност на обработването на ЛД и гарантиране на високо ниво на сигурност на поверените лични данни;

  • Законосъобразност и добросъвестност;

  • Точност и актуалност на данните;

  • Съхранение на данните Ви за точно определен срок;

  • Събират се единствено и само за изрично посочените в настоящата Политика цели;

 

Колко време ще съхраняваме ЛД на потребителя и всеки изпратил запитване или регистрирал се на текущия сайт: 


„ДОНЕВ УЪРК съхранява личните данни на потребителите толкова, колкото е необходимо, за да бъдат постигнати целите, посочени в тази Политика за личните данни, или за да бъдат спазени изисквания на законодателството. С оглед изпълнение на задълженията ни, произтичащи от данъчното и счетоводното законодателство, данни за даден потребител се съхраняват за период от 11 години.

  Настоящата Политика за личните данни може да бъде променяна или допълвана поради изменение на приложимото законодателство, по инициатива на „ДОНЕВ УЪРК“, на потребителите или на компетентен орган като Комисията за защита на личните данни.

 

Обработка на Вашите лични данни:


Ние събираме и обработваме личните Ви данни само за изрично изброените по-горе цели. Вашите лични данни се съхраняват в CRM система, която отговаря на приложимото национално и европейско законодателство. Тази система се подлежи на обработка само от оторизирани от „ДОНЕВ УЪРК“ ЕООД длъжностни лица.

 

Данните, които получаваме от вас доброволно, се съхраняват, за да можем:

  • Да обработваме вашите запитвания;

 

Какви са вашите права?


Вие можете да поискате да получите безплатна информация относно събраните за Вас лични данни. По всяко време можете да откажете Вашите лични данни да бъдат събрани и обработвани, а също така да поискате да бъдат забравен. За целта изпратете имейл на контактите посочени в началото на тази страница.

Ако сте дали съгласие и сте се регистрирали на нашия сайт, имате право по всяко време да се откажете от него. В този случай следва да използвате опцията за отказ, предоставена в края на всеки имейл или като пишете на office@donevwork.com.

 

ПОЛИТИКА ОТНОСНО БИСКВИТКИТЕ

 

Какво представляват „бисквитките” 

  “Бисквитките” или “Cookies” на английски, представляват малки текстови файлове, които се изпращат от уеб сайтовете, който посещавате до компютъра или устройството на посетителя. Ролята на тези малки файлове е да събират информация за използването на сайта от потребителя с цел да бъде разпознаван и да се подобри функционалността на сайта и работата с него. Чрез този тип разпознаване на посетителите, посетил уеб сайта, дадения посетител не може да бъде идентифициран лично. Информацията, която събират „бисквитките“ най-често включва:

  • адрес на интернет протокола (IP) на устройството, от което посетителят осъществява достъп до платформата;

  • вид на устройството, от което посетителят влиза в сайта; (компютър, мобилен телефон, таблет и др.);

  • вид на операционната система;

  • вид на браузъра;

  • действия, които се предприемат потребителите - посетени страници, честотата на посещенията на уеб сайта; продължителността на стоене на дадена страница и др.

  Повече информация какво представляват бисквитките, можете да разгледате на: http://www.allaboutcookies.org/.

  За да може сайтът на „ДОНЕВ УЪРК„ да работи коректно, да Ви е приятно да работите с него ние използваме „Бисквитки“. Посещавайки нашия сайт Ви се отваря попъп, който Ви предупреждава, че използваме „Бисквитки“ и Вие трябва да се съгласите, за да използвате нормално нашия сайт.

 

Бисквитки, които използваме:

•    Задължителни бисквитки (essential cookies) –необходими са за да може уеб сайтът коректно да изпълнява функциите си. Благодарение на тези бисквитки Ви показваме например информацията на нашия сайт на Вашия език; да имате възможност да ни пишете на нашия чат; установяваме автентичността на нашите потребители и други.

•    Бисквитки за ефективност и функционалност.
Използваме тези бисквитки, за да запомним Вашите предпочитания, за да не е нужно всеки път да вкарвате данните си за регистрация, които вече въвели веднъж. Винаги можете да настроите браузера си да не пази тази информация. Също така използваме информацията от тях, за да събираме информация за начина, по който използвате нашия сайт с цел да го подобрим;

 

Сесийни бисквитки


Бихме използвали сесийни бисквитки, в следните случаи:

•    за да Ви разпознаваме, когато се връщате на нашия Сайт, за да използвате услугите ни;

 

Как ние използваме бисквитките?


Ние използваме информацията от бисквитките, за да направим нашите Интернет страници по-приятни и лесни за използване от потребителите и за да можем да Ви осигурим персонализирани препоръки.

 

Как да изтриете бисквитките си и да забраните тяхното събиране:

  Вие изберете дали да приемете бисквитките. Можете да настроите браузъра си да Ви уведомява за бисквитки. Тази настройки Ви позволява да отказвате и приемате бисквитки. Можете да настройте браузера си да отхвърля всички бисквитки. Разберете как да направите това като посетете aboutcookies.org. 

Важно!!! Имайте предвид, че дезактивирането на бисквитките в браузъра Ви може да наруши начина, по които сайта ни функционира и Вие да не можете да се възползвате от пълната му функционалност. 

  Всички бъдещи промени в нашите „Общи условия“, Политиката за „Защита на личните данни“ и „Политиката относно Бисквитките“ могат да бъдат променяни, допълвани и актуализирани. Запазваме си правото да извършим промени тогава, когато счетем за необходимо. Всички промени ще бъдат нанасяни в страниците на съответната политика. Всяка актуализирана политика влиза в сила в момента на публикуване. Ако сте регистриран потребител на нашия сайт, промените влизат в двуседмичен срок след публикуването на сайта ни. 

Управител Юлиан Божанов

Приел 21.05.2018

 

x
Съгласен съм

Сайтът използва “бисквитки” (cookies) за подобряване на неговата ефективност. Продължавайки използването му, Вие се съгласявате с нашата . “Политика за употреба на бисквитки”